Skip to content

G-sport || Informatie

Tafeltennisclub Sterke Stut Oosterzele vzw staat open voor spelers/speelsters met een beperking (fysieke en/of mentale handicap bvb. autisme)… waarbij we eerlijk onze mening delen na een drietal trainingen of dit haalbaar is voor onze club. Enkel na een open en eerlijk gesprek bekijken we of we samen een verder engagement kunnen aangaan.
Het is zeker niet onze bedoeling om met G-sporters deel te nemen aan competities. Eerder staan we open voor tornooien en G-sport-engagementen die in Vlaanderen worden georganiseerd.

G-sport Vlaanderen vzw is hét aanspreekpunt omtrent G-sport en fungeert als kenniscentrum voor iedereen met interesse in G-sport. Samen met jou zorgen we ervoor dat meer mensen met een handicap sporten of bewegen. Door samenwerking binnen en buiten de G-sportsector zien we erop toe dat aan alle randvoorwaarden wordt voldaan. We gaan geen taboes uit de weg en zetten G-sport op het menu van zoveel mogelijk Vlamingen, mét of zonder handicap!

Waar vind je de nodige informatie:

G-sport TTC Sterke Stut Oosterzele vzw

Sport

Doelgroep

Fysieke beperking
Mentale beperking : bvb. autisme

Contact

Algemene afgevaardigde G-sport : Martin Schreyen

Afgevaardigde Special Olympics : Jacques Deblauwe

Secretaris : Fred Spiessens

Sportlocatie

Sportstraat 5, 9860 Oosterzele

Trainingsmoment

Zaterdag van 10u tot 12u
(van begin augustus tot en met begin juni)

Leeftijd

Jongeren en jong-volwassenen met zekere mogelijkheden.

Zoek je echter informatie over een andere sportclub of een sportaccommodatie? Hiervoor kan je terecht op de Sportdatabank van Sport Vlaanderen.

TIP : als je zoekt naar een sporttak op de sportdatabank, kies dan eerst ‘gehandicaptensport’, en daarna de specifieke sport.